Vreau sa infiintez un SRL, cum procedez ?

business-start-up-guideProgrameaza-te pentru consultanta

Programeaza-te la telefon 0745-650.340 (intre orele 9-15) sau oricand prin e-mail contact@antreprenor.eu pentru consultanta la sediul nostru din strada Arcu nr.5, la biroul consilierului juridic Otilia Simon (vis-à-vis de Registrul Comertului Iasi).

Vom incerca sa gasim impreuna cele mai bune solutii  pentru firma ta: cea maio potrivita forma de organizare pentru afacerea ta, tipul de impozit pe care sa-l platesti, daca sa fie platitoare sau nu de TVA, care este cea mai avantajoasa varianta pentru sediul social, ce activitati va trebui sa autorizam inca de la inceput, care sunt cerintele legate de redactarea actului constitutiv.

Rezervarea denumirii firmei

  • Dupa ce discutam detaliile legate de tipul de societate pe care vrei s-o infiintezi, urmeaza sa verificam la Registrul Comertului disponibilitatea denumirii fimei tale si sa facem rezervarea.

Intocmirea si finalizarea documentatiei

  • Antreprenor.eu va redacta pentru tine toate documentele necesare pentru infiintarea firmei. Practic, ne vom ocupa de toate formalitatile legate de inregistrarea firmei la Registrul Comertului in vederea eliberarii certificatului de inmatriculare al noii societati, a autorizatiilor si a celorlalte documente.

Ce documente imi trebuie?

  • Actele de identitate ale asociatilor si ale administratorilor
  • Dovada proprietatii – Actul de proprietate al spatiului in care va fi declarat sediul social (in copie) sau alt document care sa ateste existenta spatiului in care va fi declarat sediul social (ex: adeverinta de rol de la primarie)

Unde trebuie sa merg?

  • Antreprenor.eu (birou consilier juridic Otilia Simon, strada Arcu, nr.5, Iasi) – pentru consultanta si apoi intocmirea documentelor necesare infiintarii firmei

Cat costa? 

  • 750 lei – acesta este costul total al infiintarii unui srl cu asociat unic, suma care reprezinta onorariul pentru consultanta, intocmirea tuturor documentelor necesare si reprezentare la Registrul Comertului.

Cat dureaza? 

  • 3 zile – din momentul in care depunem intreaga documentatie la Registrul Comertului, iti predam actele firmei in termen de 3 zile lucratoare.

De ce antreprenor.eu?

  • Castigi timp – nu stai la cozi cautand formulare sau asteptand consultanti care sa te indrume in legatura cu modalitatea in in care trebuie completate documentele;
  • Fara batai de cap – de intreaga documentatie si intregul parcurs al dosarului de inmatriculare se ocupa juristul nostru
  • Daca vrei o programare, trimite mail la adresa contact@antreprenor.eu