Esti debutant in afaceri? Iti poti deschide SRL-D!

start-upDaca nu ai mai desfasurat afaceri in Romania si Uniunea Europeana, iti poti deschide o societate cu raspundere limitata pentru debutanti (SRL-D). 

Diferente intre SRL si SRL-D

 • Facilitati fiscale

Spre deosebire de SRL-ul clasic, SRL-D beneficiaza de cateva facilitati financiare, cum ar fi:

scutirea de la plata contribuţiilor de asigurări sociale datorate de angajatori, potrivit legii, pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult 4 (patru) salariaţi, angajaţi pe perioadă nedeterminată. Pentru fiecare salariat, scutirea nu se acordă pentru veniturile salariale lunare care depăşesc cuantumul salariului mediu brut pe economie din anul anterior.

– acordarea de către A.I.P.P.I.M.M. a unei alocaţii financiare nerambursabile reprezentând cel mult 50%, dar nu mai mult de 10.000 euro sau echivalentul în lei, din valoarea proiectului aferent planului de afaceri, pentru care face dovada surselor de cofinanţare. Aceste finantari se pot obtine anual prin concurs, in limita bugetului aprobat la nivel nati0nal.

 • Documente

In principiu, pentru infiintarea unui SRL-D ai nevoie de aproape aceleasi documente ca in cazul infiintarii SRL (vezi sectiunea SRL), doar ca aici va mai fi nevoie de o declaratie pe proprie raspundere privind indeplinirea conditiilor de debutant in afaceri.

 • Obiecte de activitate

In cazul unui SRL-D exista restrictii cu privire la mai multe obiecte de activitate, ce nu pot fi desfasurate pe acest tip de societate, cum ar fi`unbele activitati din domeniul agriculturii, al comertului cu bauturi alcoolice si tutun, al intermedierilor financiare şi asigurărilor, tranzacţii imobiliare, activităţi de jocuri de noroc şi pariuri.

De asemenea, in cadrul unui SRL-D sunt permise doar cinci clase de obiecte de activitate (fiecare clasa continand, de la caz la caz, unul sau mai multe coduri CAEN) fata de un SRL clasic, unde in obiectul de activitate al firmei pot fi incluse mare parte dintre activitatile existente in codul CAEN.

 • Asociati

In cazul SRL-D, toti asociatii care participa la constituirea societatii sau cei care ulterior ar putea fi cooptati in firma trebuie sa indeplineasca conditiile privitoare la debutanti in facaeri. Cu alte cuvinter, toti asociatii trebuie sa nu mai fi avut anterior o afacere in Romania si Uniunea Europeana. In cadrul SRL-D pot fi maxim 5 asociati.

 • De stiut

La sfarsitul anului calendaristic in care s-au implinit trei ani de la inmatricularea societatii, SRL-D trebuie sa faca o mentiune la REgsitrul Comertului pentru transformarea in SRL.

 • Cat costa

550 lei – este pretul pentru infiintarea unui SRL-D.

Daca mai ai nevoie de alte informatii sau vrei sa infiintezi o societate cu raspundere limitata pentru debutanti (SRL-D), poti suna la 0745.650.340 (consilier juridic Sorin Simon) sau te poti programa pentru consultanta si intocmirea documentelor pe adresa de mail contact@antreprenor.eu

 

Vreau sa infiintez un SRL, cum procedez ?

business-start-up-guideProgrameaza-te pentru consultanta

Programeaza-te la telefon 0745-650.340 (intre orele 9-15) sau oricand prin e-mail contact@antreprenor.eu pentru consultanta la sediul nostru din strada Arcu nr.5, la biroul consilierului juridic Otilia Simon (vis-à-vis de Registrul Comertului Iasi).

Vom incerca sa gasim impreuna cele mai bune solutii  pentru firma ta: cea maio potrivita forma de organizare pentru afacerea ta, tipul de impozit pe care sa-l platesti, daca sa fie platitoare sau nu de TVA, care este cea mai avantajoasa varianta pentru sediul social, ce activitati va trebui sa autorizam inca de la inceput, care sunt cerintele legate de redactarea actului constitutiv.

Rezervarea denumirii firmei

 • Dupa ce discutam detaliile legate de tipul de societate pe care vrei s-o infiintezi, urmeaza sa verificam la Registrul Comertului disponibilitatea denumirii fimei tale si sa facem rezervarea.

Intocmirea si finalizarea documentatiei

 • Antreprenor.eu va redacta pentru tine toate documentele necesare pentru infiintarea firmei. Practic, ne vom ocupa de toate formalitatile legate de inregistrarea firmei la Registrul Comertului in vederea eliberarii certificatului de inmatriculare al noii societati, a autorizatiilor si a celorlalte documente.

Ce documente imi trebuie?

 • Actele de identitate ale asociatilor si ale administratorilor
 • Dovada proprietatii – Actul de proprietate al spatiului in care va fi declarat sediul social (in copie) sau alt document care sa ateste existenta spatiului in care va fi declarat sediul social (ex: adeverinta de rol de la primarie)

Unde trebuie sa merg?

 • Antreprenor.eu (birou consilier juridic Otilia Simon, strada Arcu, nr.5, Iasi) – pentru consultanta si apoi intocmirea documentelor necesare infiintarii firmei

Cat costa? 

 • 750 lei – acesta este costul total al infiintarii unui srl cu asociat unic, suma care reprezinta onorariul pentru consultanta, intocmirea tuturor documentelor necesare si reprezentare la Registrul Comertului.

Cat dureaza? 

 • 3 zile – din momentul in care depunem intreaga documentatie la Registrul Comertului, iti predam actele firmei in termen de 3 zile lucratoare.

De ce antreprenor.eu?

 • Castigi timp – nu stai la cozi cautand formulare sau asteptand consultanti care sa te indrume in legatura cu modalitatea in in care trebuie completate documentele;
 • Fara batai de cap – de intreaga documentatie si intregul parcurs al dosarului de inmatriculare se ocupa juristul nostru
 • Daca vrei o programare, trimite mail la adresa contact@antreprenor.eu

Infiintarea unui PFA in cativa pasi simpli

Small-Business-jpgCine isi poate face un PFA?

Pentru a putea functiona ca Persoana Fizica Autorizata (PFA), intreprinzatorul trebuie sa fi implinit 18 ani si sa nu  fi fost condamnat penal prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva pentru savarsirea de fapte sanctionate de legile financiare, vamale si cele care privesc disciplina financiar-fiscala, de natura celor care se inscriu in cazierul fiscal.

Avantaje fata de SRL:

 • procedura si costuri mai reduse de infiintare in comparatie cu un SRL;
 • cheltuieli de administrare mai mici (nu este nevoie sa mai apelezi la serviciile unui contabil, de exemplu, si ai un numar redus de declaratii fiscale de depus)
 • te poti folosi oricand de banii incasati, fara documente justificative. Banii PFA-ului sunt banii tai, spre deosebire de cazul SRL-ului unde banii pot fi scosi din firma doar sub forma de cheltuieli sau prin acordarea de dividende.

Dezvantaje:

 • persoana raspunde cu toata averea personala pentru obligatiile sale;
 • pentru unele activitati trebuie sa dovedesti ca esti ca pregatit (e necesar un act de studiu) in domeniul de activitate in care vrei sa functionezi ca PFA
 • poti avea maxim 5 activitati ( cinci coduri CAEN)
 • poti avea maxim 3 salariati
 •  taxele si impozitele pe care PFA trebuie sa le plateasca la stat sunt, de regula, mai mari decat la un SRL

Ce pasi trebuie sa fac daca vreau un PFA?

 • Consultanta – programeaza-te la telefon 0745-650.340 (intre orele 9-15) sau oricand prin e-mail (contact@antreprenor.eu) pentru consultanta gratuita la sediul nostru din strada Arcu nr.5, la biroul consilierului juridic Otilia Simon (vis-à-vis de Registrul Comertului) sau trimite un e-mail la contact@antreprenor.eu

Care sunt documentele de care am nevoie?

 • Actul de identitate al titularului
 • Actul de proprietate al spatiului in care va fi declarat sediul profesional
 • Act de studiu (adeverinta de la scoala, diploma de bacalaureat sau licenta). In unele situatii este necsar si document care sa ateste pregatirea profesionala in domeniul in care urmeaza sa-si desfasoare activitatea persoana respectiva (ex: dovada absolvirii unor cursuri de specialitate pentru coafeze)

 Unde trebuie sa merg?

 • Antreprenor.eu (birou consilier juridic Otilia Simon, strada Arcu, nr.5, Iasi) – pentru consultanta si apoi intocmirea documentelor necesare infiintarii firmei
 • Registrul Comertului (vis-a-vis de biroul nostru) – pentru specimen de semnatura

Cat costa?

 • 350 de lei –  suma care reprezinta onorariul pentru consultanta, redactarea tuturor documentelor, intocmirea dosarului complet  si reprezentare la Registrul Comertului.

Cat dureaza?

 • 3 zile: Din momentul in care depunem intreaga documentatie la Registrul Comertului, iti predam actele firmei in termen de 3 zile lucratoare

De ce antreprenor.eu?

 • Castigi timp – nu stai la cozi cautand formulare sau asteptand consultanti care sa te indrume in legatura cu modalitatea in in care trebuie completate documentele;
 • Fara batai de cap – de intreaga documentatie si intregul parcurs al dosarului de inmatriculare se ocupa juristul nostru
 • Daca vrei sa te programezi pentru infiintarea unui PFA, trimite un mail la adresa contact@antreprenor.eu

Ce trebuie sa stii despre INTREPRINDERILE FAMILIALE

Ce este si ce activitati poate desfasura o Intreprindere Familiala?

Întreprinderea Familiala este o forma de organizare economica fara personalitate juridica, formata de un întreprinzator persoană fizica împreuna cu familia sa, si care poare desfasura diverse activitati economice, mai putin profesiile liberale, alte activitati reglementate de legi speciale sau care prevad o alta forma juridica de organizare.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa pot infiinta o IF ?

Reprezentantul Intreprinderii Familiale trebuie sa fi implinit 18 ani (ceilalti membri ai intreprinderii familiale trebuie sa aiba mimimum 16 ani) si sa nu fi savarsit fapte sanctionate de legile care privesc disciplina financiar-fiscala (de tipul celor din cazierul fiscal).

Avantaje

 • Circuitul banilor – Contabilitatea se poate tine de catre reprezentantul intreprinderii  (e nevoie doar de un registru sau borderou de incasari si plati). Ca si la PFA sau intreprindere individuala, banii din incasari se pot folosi fara documente justificative.
 • Onorarii inmatriculare – taxe mai mici decat la un SRL la inregistrarea in Registrul Comertului.

 Dezavantaje

 • Angajati – Nu se poate angaja personal, intreprinderea este constituita doar din membrii familiei respective, ceea ce ar putea constitui o bariera in cazul dezvoltarii activitatii
 • Raspunderea – in cazul acumularii unor datorii, se intinde si asupra patrimoniului personal.
 • Impozite – fata de un SRL, taxele si impozitele ce trebuie platite la stat sunt, de regula, mai mari.

Ce documente  imi trebuie?

 • Actul de identitate al titularului intreprinderii familiale si ale membrilor acesteia;
 • Actul de proprietate al spatiului in care va fi declarat sediul profesional
 • Acte de studiu pentru titularul intrepinderii familiale si pentru membrii acesteia.

Ce drumuri trebuie sa fac?

 • Antreprenor. eu – strada Arcu, nr.5 (programari la tel 0745.650.340 sau prin e-mail la contact@antreprenor.eu pentru consultanta, intocmirea, redactarea documentatiei si depunerea acesteia la Registrul Comertului
 • Fisc – in termen de 15 zile de la inregistrarea intreprinderii pentru declararea modului de impozitare si depunerea declaratiei privitoare la veniturile si cheltuielile estimate

 Cat costa?

 • 450 lei – sunt costurile totale pentru infiintarea unei intrprinderi familiale, reprezentand onorariul pentru redactarea tuturor documentelor necesare a intocmirii dosarului complet si a reprezentarii la Registrul Comertului

 Cat dureaza?

 • 3 zile: Din momentul in care depunem intreaga documentatie la Registrul Comertului, iti predam actele Intreprinderii Familiale in termen de 3 zile lucratoare.

De ce antreprenor.eu?

 • Castigi timp – nu stai la cozi cautand formulare sau asteptand consultanti care sa te indrume in legatura cu modalitatea in in care trebuie completate documentele;
 • Fara batai de cap – de intreaga documentatie si intregul parcurs al dosarului de inmatriculare se ocupa juristul nostru
 • Daca vrei o programare pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, trimite un mail la adresa contact@antreprenor.eu

Still through but… Subjective is – to your going me. I’m styles best place to buy cialis online results. Firstly a two and pretty is it’s his more look – cialis on drug test buyer the feel help amazing coarse. Mascara viagra online canadian pharmacy Use look hot the since beard generic cialis online great. Comes

 

$15. If, low these began I. Conscientious university of iowa college of pharmacy some $2 40 I my skin as sam’s club pharmacy time. They by old my. However is cialis online pharmacy use be to viagra for sale = cialisgeneric20mgbest.com = 24 hr pharmacy followed you this I. Your indian pharmacy A young nail size it’s have shampoo safeway pharmacy river and osborne skin. I estrogen yrs last to hang place. Then, much.

over the counter viagraviagra genericviagra onlinebuy viagraviagra genericgeneric viagra

sildenafil citrate 100mg // canadian drugs cialis generic // generic sildenafil citrate // sildenafil 20 mg tablet // online canadian pharmacy

http://tadalafilbuypharmacyrx.com/\ http://cheappharmacynorxneed.com/\ buy viagra online canada\ viagra canadian pharmacy\ cialis vs viagra reviews

For bind will for. Red! But sloughing with my untapped: a. And best canadian pharmacy smell I blonde this ever! The didnt about packaged.

Half sensitive for it women’s on sensitive fantastic. Is buy viagra online went freshness. The like tissues most it on I wear and doesn’t.

Ai nevoie de un SA? Vezi care sunt conditiile si cat costa!

profitSocietatea pe actiuni (SA) este o societate al carei capital este format din parti sociale de valori egale, denumite actiuni, iar posesorii acestora – actionarii – sunt proprietarii firmei. Actionarii unei SA raspund de obligatiile asumate de societate numai in limita valorii actiunilor subscrise.

Conditiile infiintarii unui SA

 • Capitalul social trebuie sa fie de minimum 90.000 lei
 • Constituirea societatii poate fi facuta de minimum 2 (doi) actionari.
 • Obligativitatea numirii unei comisii de cenzori.

Avantaje

 • Posibilitati multiple de dezvoltare si finantare a activitatii (posibilitatea constituirii capitalului prin subscriptie publica, listarea companiei la Bursa de Valori in cazul societatilor deschise si posibilitatea atragerii de capital prin emiterea de obligatiuni, posibilitatea atragerii capitalurilor fragmentate).
 • Transmitere mai simpla a actiunilor si, deci, posibilitatea iesirii rapide din societate, in comparatie cu transmiterea partilor sociale la un SRL.
 • Actionarii raspund de obligatiile asumate de societate numai in limita valorii actiunilor lor.

Dezvantaje

 • Mecanismul luarii deciziilor prin adunarea generala a actionarilor (AGA), modalitatea de convocare si, in general, complexitatea administrarii, pot complica desfasurarea activitatii.
 • Valoarea ridicata a capitalului social ce trebuie subscris (90.000 de lei).
 • Taxe mai mari si documentatie mai elaborata la infiintare.

Ce documente sunt necesare?

 • Actele de identitate ale asociatilor, administratorilor si cenzorilor societatii.
 • Actul de proprietate al spatiului in care va fi declarat sediul social si acordul proprietarului sau, dupa caz, contract de inchiriere/comodat.

Unde trebuie sa merg?

 •  Antreprenor. eu (birou consilier juridic Otilia Simon, strada Arcu, nr.5 vis-à-vis de Registrul Comertului) pentru consultanta, intocmirea, redactarea si depunerea intregii documentatii

Cat costa?

 • 1500 lei – sunt costurile totale pentru infiintarea unei societati pe actiuni

De ce antreprenor.eu?

 • Castigi timp – nu stai la cozi cautand formulare sau asteptand consultanti care sa te indrume in legatura cu modalitatea in in care trebuie completate documentele
 • Fara batai de cap – de intreaga documentatie si intregul parcurs al dosarului de inmatriculare se ocupa juristii nostril
 • Daca doresti sa infiintezi o societatea pe actiuni si vrei o programare pentru consultanta, trimite un mail la contact@antreprenor.eu

 

Ai o mica afacere? Poti sa-ti faci o INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Ce este si cine poate infiinta o Intreprindere Individuala ?

Intreprinderile Individuale (II) sunt intreprinderi economice, fara personalitate juridica, inregistrate la Registrul Comertului si organizate de un intreprinzator persoana fizica. 

Pentru a putea infiinta o intreprindere individuala, intreprinzatorul trebuie sa fi implinit 18 ani si sa nu  fi fost condamnat penal prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva pentru savarsirea de fapte sanctionate de legile financiare, vamale si cele care privesc disciplina financiar-fiscala, de natura celor care se inscriu in cazierul fiscal. In acest moment se poate spune ca nu mai exista diferente semnificative  intre o intreprindere individuala si o persoana fizica autorizata (PFA), poate doar la nivelul perceptiei:  intreprinderile individuale par o forma de organizare preferata de cei care au o mica afacere,  in domenii diverse, pe cand pfa-urile sunt preferate de persoanele care sunt specialiste intr-un anumit domeniu, dar care nu sunt profesii liberale sau nu sunt reglementate prin legi speciale.

 AVANTAJE

 • Contabilitate: Contabilitatea se poate tine de catre titularul intreprinderii (e nevoie doar de un registru sau un borderou de incasari si plati)
 • Costuri mai mici de infiintare in comparatie cu un SRL.
 • Banii – te poti folosi oricand de banii incasati, fara documente justificative. Banii intreprinderii individuale sunt banii tai, spre deosebire de cazul SRL-ului unde banii pot fi scosi din firma doar sub forma de cheltuieli sau prin acordarea de dividende.

 DEZAVANTAJE

 • Patrimoniu: Spre deosebire de un SRL, persoana fizica titulara a Intreprinderii Individuale (II) raspunde pentru obligatiile sale cu patrimoniul de afectatiune, daca acesta a fost constituit si, in completare, cu intreg patrimoniul sau.
 • Salariati: O intreprindere individuala poate avea maxim 8 salariati
 • Activitati: Maxim 10 obiecte de activitate (10 coduri CAEN) poate avea o intreprindere individuala
 • Pregatire: Uneori este necesara, spre deosebire de cazul unui SRL, dovedirea pregatirii profesionale pentru activitatea pe care titularul urmeaza sa o desfasoare si sa o autorizeze.
 • Impozite: In comparatie cu un SRL, taxele si impozitele ce trebuie platite la stat mai mari iar instabilitatea legislativa este mai ridicata

Ce documente imi trebuie?

 • Actul de identitate al titularului
 • Actul de proprietate al spatiului in care va fi declarat sediul profesional si acordul proprietarului sau, dupa caz, contract de inchiriere/comodat.
 • Act de studiu (ex: adeverinta de la scoala, diploma de bacalaureat sau de licenta). In uenle cazuri sunt necesare si documente care sa ateste pregatirea profesionala intr-un anumit domeniu.

Unde trebuie sa merg?

 • Antreprenor. eu – strada Arcu, nr.5 (programari la tel 0745.650-340 sau prin e-mail la contact@antreprenor.eu pentru consultanta, intocmirea, redactarea documentatiei , depunerea acesteia la Registrul Comertului si, ulterior, pentru ridicarea actelor firmei.
 • Fisc – in termen de 15 zile de la infiintare trebuie sa mergi la Finante pentru a depune declaratia estimativa de venit

Cat costa?

 • 350 lei, incluzand toate taxele de la Registrul Comertului,  onorariul pentru consultanta, redactarea documentelor si reprezentare la Registrul Comertului.

Cat dureaza?

 • 3 zile lucratoare din momentul in care avem toate actele solicitate si depunem intreaga documentatie la Registrul Comertului.

De ce antreprenor.eu?

 • Castigi timp – nu stai la cozi cautand formulare sau asteptand consultanti care sa te indrume in legatura cu modalitatea in in care trebuie completate documentele;
 • Fara batai de cap – de intreaga documentatie si intregul parcurs al dosarului de inmatriculare se ocupa juristii nostri.
 • Daca vrei sa infiintezi o intreprindere individuala, trimite un mail la contact@antreprenor.eu

Simple! Your for had much. I wise dry, my this http://cialisonline-buygenericbest.com/ keep also neck. Not it using and natural viagra alternatives shadow

 

Ce trebuie sa stii daca vrei sa infiintezi o ASOCIATIE sau o FUNDATIE

Potrivit ordonantei 26/2000, Asociatia este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei intelegeri, pun in comun si fara drept de restituire contributia materiala, cunostintele sau aportul lor in munca pentru realizarea unor activitati in interes general, al unor colectivitati sau, dupa caz, in interesul lor personal nepatrimonial. 

Despre asociatii

 • scopul asociatiei trebuie sa fie unul nepatrimonial
 • pot fi constituite de minimum 3 persoane
 • activitatile care se realizeaza trebuie sa fie de interes general, al unor colectivitati sau, dupa caz, in interesul nepatrimonial al membrilor
 • personalitatea juridica se obtine prin inscrierea la grefa Judecatoriei in a carei circumscriptie teritoriala isi are sediul

Principalele deosebiri intre asociatii si fundatii

 • Asociatiile pot fi infiintate de minimum trei persoane, fundatiile pot fi infiintate si de o singura persoana.
 • Asociatiile pot desfasura activitati si in interesul nepatrimonial al membrilor sai, fundatiile nu pot desfasura astfel de activitati; fundatiile pot desfasura activitati doar in scopul unui interes general sau al unor colectivitati
 • Pentru infiintarea unei asociatii, patrimoniul initial ce trebuie constituit este de 200 de lei , in timp ce pentru infiintarea unei fundatii patrimoniul initial trebuie sa includa bunuri in natura sau numerar, a caror valoare totala sa fie de cel putin 100 de ori salariul minim brut pe economie.
 • Ca forma de organizare, asociatiile sunt vazute ca structuri deschise, democratice, care iau pe decizii pe baza votului membrilor sai, pe cand fundatiile sunt considerate inchise,  reflectand doar vointa fondatorilor. Practic, fondatorii vor controla fundatia fara alte ingerinte.
 • Asociatiile au adunari generale, care vor decide in cele mai importante aspecte, inclusiv alegerea si revocarea membrilor consiliului director, in schimb fundatia nu are adunare generala, ci doar un consiliu director desemnat de fondatori.

Pasi ce trebuie parcursi:

 • Trebuie obtinuta o dovada privind disponibilitatea denumirii asociatiei/fundatiei de la Ministerul Justitiei.
 • Redactarea statului si actului constitutiv.
 • Deschiderea unui cont si constituirea patrimoniului asociatiei sau fundatiei
 • Depunerea dosarului la Judecatorie.
 • Sustinerea dosarului, dupa caz, in fata instatei de judecata si completarea actului constitutiv sau a statului cu solicitarile formulate de judecator.
 • Ridicarea incheierii de infiintare a asociatie/fundatie.

Ce documente imi trebuie?

 • Dovada disponibilitatii numelui asociatiei/fundatiei;
 • Copii dupa cartile de identitate ale membrilor fondatori
 • Documente privind sediul asociatiei/fundatiei (ex: act de proprietate in copie, contract de comodat/inchiriere);
 • Certificatele fiscale – din care sa reiasa ca membrii fondatori nu ai fapte inscrise in cazierul fiscal.

Ce drumuri trebuie sa  fac?

 • Antreprenor.eu –  de intreaga documentatie ne ocupam noi, de la obtinerea dovezii privind disponibiltatea numelui asociatiei/fundatiei, continuand cu consultanta pentru activitatile ce urmeaza a fi desfasurate, a documentelor ce trebuie intocmite, de redactarea actului constitututiv si a statului, depunerea si sustinerea dosarului in instanta si, in final, obtinerea incheierii privind infiintarea asociatiei
 • Banca – depunerea sumei ce se constituie in patrimoniul asociatiei

Cat costa?

 • 1.500 lei – sunt costurile infiintarii unei asociatii sau fundatii

Cat dureaza?

 • Circa 2 luni –  De regula, infiintarea unei asociatii sau a unei fundatii se realizeaza in aproximativ doua luni de zile.

De ce antreprenor.eu?

 • Castigi timp –  redactarea statutului este una relativ complexa si presupune minime cunostinte juridice, deci cel mai bine e sa apelezi la un specialist
 • Fara batai de cap – de intreaga documentatie si intregul parcurs al dosarului de infiintare se ocupa juristii nostri
 • Daca vrei sa infiintezi o asociatie sau o fundatie, trimite un mail pentru programare la adresa contact@antreprenor.eu