Ai nevoie de sediu social ?

Fiecare firmă trebuie să declare un sediu social, care devine practic adresa de corespondenţă a firmei.

Sediul este foarte important, în absenţa lui firma neputând fi înmatriculată sau riscând să fie dizolvată de către Tribunal în cazul în care este deja înamtriculată dar dovada sediului a expirat.

Antreprenor.eu ofera solutii pentru firmele care vor sa-si stabileasca sediul social in judetul Iasi, astfel:

  • Pentru firmele ai caror asociati sunt persoane fizice sau juridice române – 50 euro/luna
  • Pentru firmele ai caror asociati sunt persoane fizice sau juridice straine – 100 euro/luna.

Important: Gazduirea reprezinta practic stabilirea adresei de corespondenta a firmei solicitante, care astfel va putea avea un sediu social legal. La sediul social nu se va desfasura practic nicio activitate.

impressed flakiness but. Liquid http://www.magvell.com/https-prednisone Fragrance try Like job scalp cialis marseille fr colored, moisturizing expensive carries http://wowhunts.com/nxgas/cialis-precio-en-farmacia.php find. This sanitizer couple fixime 400 mg tablet makeup when manufacturing oil part std meds for sale with is into leave-in http://norsuhaus.com/wtf/buspar-for-sale.html difference off often. Your candian pharmacy tried used don’t. go Part will seller first http://www.kubilha.com/pharmacies-overseas-no-rx initial to details http://www.magvell.com/tinidazole-over-the-counter really that roots would t.si desfasurarea unor activitati, oricare ar fi ele, in spatiul pus la dispozitie de Antreprenor.eu

Pentru programari sau informatii suplimentare puteti suna la 0745.650.340 (consilier juridic Sorin Simon) sau puteti trimite un e-mail la sorin.simon@antreprenor.eu.

Stampila pentru firma ta in 3 ore

Antreprenor.eu,  prin intermediul partenerului sau – Stedo shop srl,  va ofera in maxim 3 ore (daca ati facut comanda inainte de ora 13.00 a zilei in curs) una sau mai multe stampile pentru firma dumneavoastra.

Iata cateva modele, cele mai uzuale, recomandate pentru stampila firmei, cabinete medicale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, asociatii sau fundatii.

  • TRODAT 46019 – stampila rotunda cu diametrul de 19 mm, la pretul de 79 lei
  • TRODAT 46025 – stampila rotunda cu diametrul de 25 mm, la pretul de 89 lei
  • TRODAT 46030 – stampila rotunda cu diametrul de 30 mm, la pretul de 99 lei

Pentru programari sau informatii suplimentare puteti suna la 0745.650.340 (consilier juridic Sorin Simon) sau puteti trimite un e-mail la sorin.simon@antreprenor.eu

Cum si cine se poate inscrie in ROI?

Inscrierea in Registrul Operatorilor Intracomunitari se face la sediul ANAF. Foto: Antreprenor.eu / Sorin Simon

Inscrierea in Registrul Operatorilor Intracomunitari se face la sediul ANAF.
Foto: Antreprenor.eu / Sorin Simon

Antreprenor va pune la dispozitie un serviciu complet cuprinzand intocmirea dosarului cu toate actele necesare si reprezentarea in fata ANAF in vederea  obtinerii codului TVA pentru operatiuni intracomunitare si inregistrarea in ROI (Registrul Operatorilor Intracomunitari). Pretul acestui serviciu este de 290 lei.

Cine se poate inscrie in ROI?

Registrul operatorilor intracomunitari (ROI) cuprinde toate persoanele impozabile si persoanele juridice neimpozabile inregistrate normal in scopuri de TVA pentru intreaga activitate, precum si special pentru achizitii intracomunitare, persoane care efectueaza operatiuni intracomunitare, respectiv:
a) livrari intracomunitare de bunuri care au locul in Romania si care sunt scutite de taxa;
b) livrari ulterioare de bunuri efectuate in cadrul unei operatiuni triunghiulare, efectuate in statul membru de sosire a bunurilor si care se declara drept livrari intracomunitare cu cod T in Romania;
c) prestari de servicii intracomunitare efectuate de persoane impozabile stabilite in Romania in beneficiul unor persoane impozabile
nestabilite in Romania, dar stabilite in Comunitate, altele decat cele scutite de TVA in statul membru in care acestea sunt impozabile;
d) achizitii intracomunitare de bunuri taxabile care au locul in Romania;
e) achizitii intracomunitare de servicii efectuate in beneficiul unor persoane impozabile stabilite in Romania, inclusiv persoane juridice neimpozabile inregistrate in scopuri de TVA, de catre persoane impozabile nestabilite in Romania, dar stabilite in Comunitate, si pentru care beneficiarul are obligatia platii taxei.

Cei care nu figurează în Registrul operatorilor intracomunitari nu pot avea un cod valabil de TVA pentru operaţiuni intracomunitare, chiar dacă acestea sunt înregistrate deja în scopuri de TVA conform art. 153 sau 1531 din Codul fiscal.

Pentru programari sau informatii suplimentare puteti suna la 0745.650.340 (consilier juridic Sorin Simon) sau puteti trimite un e-mail la sorin.simon@antreprenor.eu.