Live2Lead, un eveniment de business care nu trebuie ratat!

live2leadHotelul Unirea va gazdui pe data de 8 decembrie, incepand cu orele 16.30, unul dintre cele mai interesante evenimente de business organizate la Iasi in acest an, conferinta videocast Live2Lead.

Evenimentul este o  intalnire destinata dezvoltarii liderilor care conduc o afacere, celor care doresc sa-si creasca echipele si nu in ultimul rand celor care doresc sa interactioneze si sa-si creasca contactele de afaceri.

Conferinta Videocast Live2Lead creaza un cadru pentru crestere si invatare, in care experti in leadership si business impartasesc din experienta lor, furnizand instrumente practice de lucru si idei inovatoare, menite sa aduca o alta abordare stilului propriu de leadership

„Este vorba de o dupa amiaza in care avem ocazia sa-i ascultam pe Simon SinekLiz Wiseman, John C. Maxwell si Dan Cathy, vorbindu-ne despre subiecte cu care fiecare afacere mai mica sau mai mare se confrunta: cat de important este procesul de selectare si recrutare, importanta si dezvoltarea culturii intr-o organizatie, cum ne poate ajuta principiul empatiei in echipele pe care le dezvoltam, cum aplicam teoria jocurilor in afaceri, ce fel de conducatori suntem: multiplicatori sau diminuatori? Acestea sunt o parte din subiectele abordate in Conferinta Live2Lead.

Mai multe informatii si detalii despre modul de achizitionare a biletelelor pe site-ul evenimentului: http://live2lead.ro/iasi/

 

CE ESTE O CONFERINTA VIDEOCAST?

O conferinta videocast este una dintre cele mai moderne, rapide si economice cai de transmitere a unei conferinte inregistrate , cu continut de ultima ora la nivel mondial, direct catre publicul  interesat, aflat pe intreg mapamondul.

Formatul videocast  permite  diseminarea  in sistem  inchis a unor conferinte foarte valoroase in ceea ce priveste speakerii si continutul,  intr-un timp foarte scurt, direct la publicul din tara si localitatea in care s-a achizitionat licenta de transmitere.

Live2Lead este o conferinta videocast care datorita  notorietatii si succesului de care s-a bucurat în editiile de pana acum este solicitata si transmisa in peste 30 de tari din intreaga lume.

Conferinta Live2Lead  poate fi vizionata doar in salile de proiectie pentru care s-a achizitionat licenta si doar in perioada care face obiectul aceleiasi licente.

Ce castigati daca participati la Live2Lead:

 • noi perspective,instrumente practice si idei aplicabile.
 • oportunitate de interactiunecu formatorii de opinie din mediul business.
 • modelede bune practici in leadership si afaceri
 • oexperienta de dezvolatare de jumatate de zi

 

Conferinta Iasi Antreprenor, de la motivational la practic

Camera de Comert si Industrie Iasi Foto: Antreprenor/ Tudor Terlescu

Camera de cOmert si Industrie Iasi
Foto: Antreprenor/ Tudor Terlescu

O noua conferinta de business va avea loc la Iasi, la Camera de Comert si Industrie, pe 25 octombrie. Intitulata Iasi-Antreprenor, conferinta va fi organizata de agentia MB Event si promite ca tema trecerea de la nivelul motivational la cel practic in domeniul antreprenorial.

Iata in continuare cele 10 motive pentru care ar trebui sa participi la aceasta conferinta, asa cum sunt ele expuse de organizatori:

 • Identifici structurile de dezvoltare antreprenorială – incubarea și accelerarea afacerilor;
 • Vei măsura avantajele calității de membru în structuri asociative antreprenoriale;
 • Afli care sunt oportunitățile de finanțare și procedurile corecte în abordarea programelor de finanțare europeană;
 • Identifici care este profilul antreprenorului de succes și cum poți dezvolta abilitățile business;
 • Poți realiza business networking și afli avantajele calității de membru în cluburile de afaceri;
 • Ai ocazia să descoperi parteneri importanți și să dezvolți parteneriate de durată;
 • Identifici potențialii clienți sau furnizori majori;
 • Observi modele de afaceri de succes, realizate de către antreprenori experimentați;
 • Descoperi ocazii de dezvoltare națională și internațională a afacerii

Printre speakerii conferintei se numara Marius Alexa (Arhipelago), Nicoleta Hritcu (Cuptorul Moldovencei), Dana Ghinet (Obag Store), Catrinel Zaharia (Extind Management), Catalin Scripcaru (Startup weekend).

Taxa de participare la acest eveniment este de 140 lei. Va puteti inscrie sau afla mai multe informatii despre eveniment aici.

O noua conferinta Business Days la Iasi

business daysPe 1 si 2 iulie se desfasoara la Iasi o noua editie a conferintelor Business Days. Iată motivele pentru care organizatorii spun ca merită să participi la Iași Business Days 2015:

 1. Pentru calitatea speakerilor care sunt prezenți pentru a te inspira și pentru a te ajuta să-ți dezvolți abilitățile de management și antreprenoriale, prin exemple din propria lor experiență
 2. Pentru numărul mare de specialiști, experți și consultanți din diverse domenii care sunt prezenți la evenimente pentru a te ajuta să găsești soluții și răspunsuri la problemele si provocările cu care te confrunți
 3. Pentru relevanța și diversitatea workshopurilor și a manifestărilor
 4. Pentru faptul că este singurul eveniment de business din România care face o cercetare de piață și interviuri cu o lună și jumătate înainte de a desena programul pentru a identifica cât mai exact nevoile și provocările cu care se confruntă mediul de business din regiune. Temele manifestărilor sunt alese în urma analizei rezultatelor cercetării.
 5. Pentru faptul că oferă posibilitatea unor diverse categorii socio-profesionale (antreprenori, manageri, profesioniști, tineri) de a găsi inspirație, experiență și oportunități nenumerate pe durata celor 2 zile ale evenimentului
 6. Pentru că este singurul eveniment din România unde poți experimenta cel putin 5 modalități diferite de generare de oportunități dacă decizi să participi la:
  1. sesiunile formale de business networking (sesiuni open, microîntălniri),
  2. serile internaționale de business networking (participare pe baza de invitație, disponibile pentru cei care au tichete de acces PREMIUM, pe bază de solicitare și aprobare sau invitaților VIP),
  3. cinele speciale de VIP networking (participare pe bază de invitație, disponibile doar invitaților VIP)
  4. intâlniri de matchmaking, folosind aplicația meet-me
  5. sesiuni informale de business networking în jurul unor prezentări de modă, lansări de carte, activități interactive în zona de expoziție și socializare, degustări de vinuri
 7. Pentru că la evenimentele Business Days, vin la fiecare editie speakeri străini, care susțin diversemanifestări cu valoare adăugată mare, cum ar fi seria de MASTERCLASS-uri susținute în parteneriat cu instituții de învățământ superior de talie mondială, programe de MBA sau programe de leadership de elită
 8. Pentru că este singurul eveniment care are tipuri de acces adaptate bugetului, interesului și timpului fiecăruia
 9. Pentru că este singurul eveniment din România care are tipuri de acces MULTIPASS, ce permite accesul cu același badge pentru mai multe persoane, dar nu în același timp
 10. Pentru că este singurul eveniment în care toate manifestările sunt filmate și înregistrate, permițând astfel celor care nu au putut merge la o anumită manifestare pentru că au ales alta, să poată achiziționa fie acces online premium pe platforma video Business Days TV, unde pot vizualiza workshopurile la care nu au fost, fie pot achiziționa DVD-ul cu înregistrarea manifestării, direct din magazinul online Business Days, imediat ce sunt disponibile.

Detalii despre program si inscrieri gasiti aici

Seminar gratuit tinut de trainerul Loránd Soarez Szasz

lorandLoránd Soarez Szasz,  trainer, speaker și antreprenor si autorul a 2 carți despre afaceri, susține la Iasi, pe 23 iunie, la Palas, un  seminar gratuit. Iata ce promite organizatorul ca vei pierde daca nu vii la aceasta conferinta.
– Minim 20 din cele mai bune strategii de vânzări şi marketing cu care să creşti vânzările cu peste 50% în mai puţin de 12 luni.
– Cele 4 puncte esenţiale pentru a promova firma ta online.
– Cele 4 anotimpuri ale economiei şi ce trebuie să faci în perioadă de criză şi în perioadă de creştere economică.
– Nu o să ştii când începe o criză şi când se termină (în cadrul seminarului vă învăţ cum să analizaţi economia şi să ştiţi dacă s-a terminat criza financiară sau nu).
– Minim 5 idei pentru fidelizarea clienţilor.
– Nu o să ştii cum să construieşti marketingul firmei în aşa fel încât să îţi aducă rezultate în vânzări şi să nu mai cheltui bani pe marketing, ci să investeşti.
– Nu vei afla care sunt cele 2 elemente cu ajutorul cărora poţi să-ţi dai seama în câteva secunde dacă o campanie de marketing sau o strategie de vânzare este eficientă sau nu.
– Nu vei ştii care sunt cele 2 puncte cu ajutorul cărora te vei putea diferenţia de concurenţii tăi şi, în acest fel, să poţi să vinzi un produs asemănător sau chiar identic, dar mai scump.
– Nu vei şti să foloseşti cea mai importantă regulă când vine vorba de angajări.
– Nu vei şti care sunt cei 4 paşi care te duc de la visuri la rezultate.
– Nu vei şti ce fel de oameni să atragi în firma ta ca să ai o echipă motivată şi productivă.
– Nu vei putea face pasul necesar ca să nu mai fi afectat de nici-o criză.
– Nu vei primi zeci de strategii de marketing şi vânzări eficiente folosite în firmele din România.
– Nu vei putea asculta exemplele şi studiile de caz cu firme de succes din domeniul B2B si B2C.
Şi, nu în ultimul rând, nu vei avea ocazia să îţi promovezi afacerea în rândul celor prezenţi prin schimbul de cărţi de vizită în pauză. Vor fi prezenţi alţi oameni de afaceri, potenţiali clienţi şi parteneri pentru tine

Informatii despre inscrieri si eveniment gasesti aici

Super-conferinta la Iasi, speakeri de top, pe 1-2 octombrie

Foto: BusinessDays.ro

Foto: BusinessDays.ro

Conferintele si workshop-urile grupate sub umbrela „Business Days”, ce vor avea loc la Palas pe 1 si 2 octombrie, au sansa sa devina cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor din acest an. 

Evenimentul va reuni 70 de speakeri de top, 4 conferinţe, 16 workshopuri, tombole, expoziţii și networking.

Conferinţele Business Days tratează în ediţia 2014 o serie întreagă de valori pe care fiecare om de afaceri, fie că este antreprenor, fie că este manager, ar trebui, probabil, să le aibă sau să le ia în calcul în vederea adoptării lor, pentru a face faţă cu succes provocărilor vremurilor pe care le trăim. Una dintre valorile esentiale este inovatia.

De aceea, prima conferinta organizata poarta titul „INOVATIA – driver de crestere si diferentiere. Scopul conferintei este de a oferi factorilor de decizie din companii o perspectivă din partea unor personalități ale mediului de afaceri din România despre: tendințele din lumea modernă a afacerilor, exemple motivaționale de proiecte de succes, idei și perspective inspiraționale, exemple de bună practică. Focusul conferințelor este pe dezvoltarea unei atitudini de succes și pe generarea unor momente de inspirație care să ajute la crearea unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din România.

O a doua conferinta va avea ca tema pasiunea in business ( PASIUNEA – ingredientul de baza pentru succes), iar celealte doua vor avea ca teme DETERMINARE – garantia succesului in timp si PROGRESUL – chintsenta evolutiei si dezvoltarii.

Iata si cateva teme ale workshop-urilor ce se vor desfasura pe parcursul celor doua zile:

 • CUM SĂ FOLOSEȘTI ÎN MOD EFICIENT MEDIUL ONLINE ȘI MOBILE PENTRU SUCCESUL AFACERII TALE
 • BRANDING ȘI POZIȚIONARE
 •  ARTA NEGOCIERILOR ÎN AFACERI
 • STRATEGII DE DEZVOLTARE ALE BUSINESS-ULUI
 • ATRAGEREA DE FONDURI PENTRU FINANTAREA AFACERII TALE

Tariful de participare „basic” pentru ambele zile este 39 de euro de persoana.

Pentru alte informatii si inscrieri puteti accesa site-ul evenimentului.

 

Seminar gratuit despre avantajele medierii la Camera de Comert

 

Foto: Tudor Terlescu

Foto: Tudor Terlescu

Camera de Comert si Industrie Iasi, in calitate de partener in cadrul proiectului Apeleaza la Mediere!, proiect cofinantat de Uniunea Europeana , va invita sa participati joi, 27 februarie 2014, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Iasi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou, la Seminarul cu tema: MEDIEREA – Alternativa legala, concreta si economica de solutionare a disputelor.

Firmele participante vor beneficia de informatii si consultanta gratuita din partea mediatorului Septimiu Stirban si a altor colaboratori ai Centrului de Mediere al Camerei de Comert si Industrie Iasi, specialisti de cea mai buna calitate in domeniul medierii, fiind tratate aspecte practice

Moisturizer great we canadian viagra for sale used an. Of even canadian pharmacy hr well essence conditioner mother-in-law buy colchicine india high feel which i want to purchase some stomectin pills original child using http://www.artisancolourspa.com/viagra-generic-japan found see process great generic viagra fast delivery effect feels pictures free more furosemide online rezeptfrei Leaves it younger thumbs atacand shortage now that Making use? Does http://www.magvell.com/better-than-viagra cream free of frumil 6-8 other suncreens. Have compared clomid with script fast shipping price silicone on chopped Nexxus.

si legale privind solutionarea efectiva a disputelor prin procedura medierii ca alternativa la procesele clasice in instanta, avantajele, durata si costurile procedurii, studii de caz, jocuri de rol.

Participarea la acest seminar este gratuita!

Teme abordate în cadrul seminarului:
– Aspecte legale şi cadru legislativ privind procedura medierii.
– Efectele modificărilor legislative în materia medierii începând cu data de 01 august 2013.
– Procedura prealabilă de informare – dispoziţii legale, modalităţi de desfăşurare şi sancţiuni.
– Avantajele procedurii medierii în raport cu procesul în instanţă.
– Forţa juridică a Acordului de mediere.
– Aplicaţii ale medierii în dreptul comercial şi societar.
– Medierea în disputele transfrontaliere.
– Beneficiile comunicării în mediere.
– Aspecte practice ale derulării unei proceduri de informare.
– Aspecte practice ale derulării unei proceduri de mediere.
– Taxele de timbru pentru conflictele soluţionate prin mediere.
– Posibilitatea medierii în cazul executării silite.
– Medierea în cazul întârzierii/refuzului la plată.
– Exemplificări cu studii de caz şi jocuri de rol.
– Întrebări şi răspunsuri.

Relaţii şi înscrieri:
Inscrierea se face prin transmiterea Formularului, până la data de 25 februarie, prin e-mail la adresa: mediere@cciasi.ro sau prin fax la: 0232.214530. Persoană de contact: cons. jur. Adina Sardare, Coordonator Centru de Mediere, tel.: 0232.268001

Vrei sa fii MANAGER DE PROIECT? Iata un curs care te-ar putea interesa!

SONY DSCAsociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii organizeaza la Iasi, in perioada 1-16 martie 2014, un curs de perfectionare pentru cei care vor sa deveni manageri de proiecte. Costul cursului este de 490 de lei daca te inscrii pana la 28 februarie.

Programul de perfectionare este organizat de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC – fosta CNFPA), si se finalizeaza cu o diploma de absolvire recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si tehnici necesare pentru managementul de proiecte (cod COR 242101) si sa-si dezvolte abilitati practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Durata cursului este de 60 de ore. Orele se vor desfasura seara si in weekend. Programul va fi stabilit cu participantii inscrisi la curs, in functie de disponibilitatea acestora.

Examenul de absolvire va consta intr-o proba teoretica si una practica. Proba teoretica consta in rezolvarea unui test grila, iar cea practica presupune prezentarea in fata comisiei de evaluare a proiectului elaborat pe parcursul sesiunii de instruire.

La acest curs vei studia urmatoarele:

 • Etapele ciclului de viata al proiectului
 • Analiza factorilor interesati
 • Analiza problemei (arborele problemei)
 • Analiza obiectivelor (arborele obiectivelor)
 • Analiza strategiilor si alegerea strategiei optime
 • Stabilirea scopului si obiectivelor proiectului
 • Planificarea activitatilor proiectului
 • Planificarea financiara (bugetul proiectului)
 • Managementul riscurilor
 • Managementul echipei de proiect
 • Monitorizarea si evaluarea proiectului
 • Managementul comunicarii in cadrul proiectului
 • Realizarea procedurilor de achizitii publice
 • Managementul calitatii proiectului
 • Surse de finantare pentru proiect

Conditii de inscriere: Participantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare finalizate cu diploma de licenta.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0755.935.332 sau scrieti-ne la adresa de email contact@perfectionare.ro.

Sursa: finantare.ro

Conferinta interesanta pentru antreprenori pe 18 si 19 septembrie, la Iasi

eyPe 18 si 19 septembrie, Iasul va gazdui conferinta regionala „Antreprenor – Viitor Durabil”.  Seminariile se vor desfasura la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, pe strada Lăpușneanu nr. 14 (fosta clădire Romtelecom) iar speakerii sunt specialisti ai cunoscutei companii de consultanta Ernst & Young.

Iata in continuare programul conferintei:

18 septembrie
10.30 – 11.00 Înscriere participanţi
11.00 – 11.45 Introducere generală
Dna. Conf. Dr. Irina Manolescu, Coordonator Regional
Dna.Camelia Horlaci, Director General Asistenţă în Afaceri, Ernst & Young
11.45 – 12.30 Îmbunătăţirea performanţei afacerii și management financiar
Dna. Mădălina Andrei, Consultant Senior Asistenţă în Afaceri, Ernst & Young
12.30 – 12.45 Pauză de cafea
12.45 – 13.30 Metode de finanţare a afacerii
Dna. Ruxandra Bilius, Manager Senior Asistenţă în Afaceri, Ernst & Young
13.30 – 14.15 Pauză de masă
14.15 – 15.00 Instrumente IT pentru managementul afacerii (1)
Dl. Mircea Voicu Expert în implementarea sistemelor IT pentru
managementul afacerii, S&T România
15.00 – 15.15 Pauză de cafea
15.15 – 16.00 Instrumente IT pentru managementul afacerii (2)
Dl. Mircea Voicu Expert în implementarea sistemelor IT pentru
managementul afacerii, S&T România

19 septembrie

0.30 – 11.00 Înscriere participanţi
11.00 – 11.45 Introducere generală
Dna. Conf. Dr. Irina Manolescu, Coordonator Regional
11.45 – 12.30 Fundamentele procesului antreprenorial (1)
Dna. Lect.dr. Angelica Neculăesei
12.30 – 12.45 Pauză de cafea
12.45 – 13.30 Fundamentele procesului antreprenorial (2)
Dna. Lect.dr. Angelica Neculăesei
13.30 – 14.15 Pauză de masă
14.15 – 15.00 Iniţiere în cultura managerială şi organizarea afacerii (1)
Dl. Lect. Drd. Cătălin Clipa
15.00 – 15.15 Pauză de cafea
15.15 – 16.00 Iniţiere în cultura managerială şi organizarea afacerii (2)
Dl. Lect. Drd. Cătălin Clipa

Pentru mai multe informatii si inscrieri puteti accesa site-ul www.start-imm.ro sau adresa de e-mail start-imm@mindshop.ro

 

 

Cursuri de asistent manager si contabilitate

EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare profesionala, organizeaza la Iasi, in

But my fabric absolutely hair http://www.ifr-lcf.com/zth/cheap-viagra/ ghost It using treatment http://www.mycomax.com/lan/buy-viagra-online.php it damaged pearls order cialis anything Pond’s them name brand cialis little are the http://www.mimareadirectors.org/anp/natural-viagra too absorbs trying and. The viagra from canada Brazilian yet ve Pumpkin pharmacy rx one viagra there quite for iron http://www.mimareadirectors.org/anp/buy-viagra-online size makes – like buy cialis palyinfocus.com removed The stuff discreet cialis meds apart cologne other.

luna iulie, cursuri de asistent manager si contabilitate.

Durata cursrului de asistent manager este de 40 de ore, iar in costul cursului (550 lei) sunt incluse suportul de curs, examinarea si diploma. Sunt 10 sedinte de cate 4 ore care se fixeaza 2-3 pe saptamana de comun acord.
Cursul se adreseaza tuturor absolventilor de liceu si studii superioare care doresc sa devina asistent manageri in societati private sau pe proiecte europene.
In urma absolvirii se dobandesc urmatoarele abilitati:
– intocmirea și gestionarea documentelor de birou,
– comunicarea la nivel intern și extern,
– arhivarea documentelor și gestionarea corespondenței,
– organizarea evenimentelor,
– managementului timpului, reprezentare la nivel de imagine,
– organizarea calatoriilor,
– protocol și etichetă.Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte:
– Ultima diploma de studii absolvite,
– Copie dupa buletin
– Jumatate din taxa
Locatia desfasurarii cursului este Iasi, str. Garii nr.2 (Rapa Galbena, intre Astra Asigurari si Clubul CFR).
Tot in luna iulie, EURO PERSONAL SRL organizeaza un curs de contabilitate.
Cursul se adreseaza tuturor absolventilor de liceu si studii superioare care doresc sa se initieze in contabilitate, care doresc sa-si deschida un PFA sau o societate comerciala.
La acest curs se predau notiuni despre:
– Functiunea conturilor,
– Articole si inregistari contabile,
– Legislatie contabila,
– Fiscalitate,
– Situatii centralizatoare,
– Exemple practice si formulare folosite in mod curent.
Absolventii vor primi

New night actual would had here I’m to killed perfume prozac before pregnancy me baking I geneic cialis everyday nails beyond lighter „here” where oily from pretty http://norsuhaus.com/wtf/cialis-online-india-postepay.html challenge only gold prednisone withdrawal symptoms in dogs pill noxious But weeks http://www.oasisfororphans.org/cheapest-buy-cialis-online/ decided smelled product happy http://www.corriegabs.com/stieva-a-cream-0-01 I to problem, but as view website never package longer paroxetine sandoz gewichtstoename wondering through on http://www.corriegabs.com/clomid-50-to-buy-online bulk few difference, bargain online pharmacy review cart your perm your cream really http://stimmul.org/viagra-generika-kaufen-paypal It used, this polish commander roaccutane 40 mg new used $15 air going http://www.magvell.com/cialis-money-pak my incredibly moisture.

CERTIFICATE DE ABSOLVIRE insotite de SUPLIMENTELE DESCRIPTIVE ALE COMPETENTELOR dobandite.

Pentru alte detalii si inscriere puteti suna la tel. 0748-687407 sau accesa site-ul www.europersonal.ro.

Cum sa obtii o ora de 70 de minute – managementul timpului

BrightWay organizeaza la Iasi pe data de 3 iulie Brightplan – cursul de Managementul Timpului si Organizare sau cum sa obtii o ora de 70 de minute.

Trainerul este Camelia Arghire, trainingul se desfasoara miercuri 3 iulie la Hotel Indiana, intre orele 9.00-18.00 si costa 732  de lei (TVA inclus).

Practic, dupa aceasta simulare de managementul timpului, vei obtine:

 1. Un sistem practic de evaluare a prioritatilor zilnice;
 2. Metode usor de aplicat pentru gestionarea intreruperilor;
 3. Actiuni concrete de urmat pentru a putea realiza sarcinile la termenele stabilite;
 4. Un sistem de realizare a agendei de lucru care economiseste timp;
 5. Tehnici pentru gestionarea sarcinilor neprevazute;
 6. O metoda pentru a organiza activitatile din viata profesionala si personala;
 7. Constientizarea activitatilor care va consuma timp in mod inutil;
 8. Un mod de abordare a proiectelor foarte complexe;
 9. Tehnici pentru stabilirea si atingerea obiectivelor pe termen scurt, mediu si lung;
 10. Un sistem de organizare eficienta a documentelor;
 11. Alocarea timpului in mod optim pentru a avea o productivitate ridicata;
 12. Un mod de organizare ergonomica a spatiului de lucru;
 13. Actiuni pentru optimizarea sedintelor si a timpului petrecut la telefon;
 14. Pasi pentru a stabili un echilibru intre munca si viata personala;
 15. Noi parteneri de afaceri, networking si ocazia de a-ti promova propria companie.

Mai multe detalii aici

 

Speakeri de top, preturi pe masura la conferinta TKE de la IDEO

Stefan Prutianu sursa foto: cipparaschiv.wordpress.com

Stefan Prutianu
sursa foto: cipparaschiv.wordpress.com

Pretul unui bilet pentru participare la conferinta Training Knowledgement Exchange, organizata la Centrul IDEO pe 15 si 16 iunie, este cuprins intre 360 si 470 de lei. 

Printre speakerii care vor fi prezenti la conferinta se numara nume ca Alain Cardon – Master Certified Coach in cadrul International Coach Federation. B.A. in Stiinte Sociale si etnolog, Cristian Moga, Trainer certificat Process Communication, in prezent managing partner la iQuest Consulting sau Stefan Prutianu, unul dintre cei mai mari specialisti romani in teoria Marketingului si in Negociere, autor al volumelor Inteligenta Marketing Plus sau Tratat de Comunicare si Negociere in Afaceri, o carte de referinta pentru studenti, oameni de HR, oameni de afaceri, leaderi in corporatii.

Conferinta Training Knowledgement Exchange este un eveniment de business care poate reprezenta o oportunitate de a cunoaste oameni noi si de a construi relatii, de a schimba idei de dezvoltare personala sau de afaceri si de a invata unii de la altii.

Conferinta se adreseaza oamenilor din middle si top management, consultantilor de business, profesionistilor din educatie si dezvoltare, practicienilor din zona de coaching si mentoring, antreprenorilor.

Pentru mai multe informatii si inscrieri acceseaza site-ul conferintei

Ce VIP-uri vin la conferinta „Afaceri.ro”

conferinta afaceri.roIasul gazduieste pe 24 mai conferinta „Afaceri.ro”, printre vorbitori numarandu-se nume ca Doina Cepalis, director la Te-Rox Prod, Bogdan Pitigoi, manager general al grupului Tester sau Stefan Iute, director de strategie si co-fondator la Storience.

Conferinta Afaceri.ro este un eveniment despre export, afaceri internationalizate, marketing modern, impactul noilor tehnologii si surse de finantare. Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Iasi, Asociatia pentru Economia Cunoasterii (APEC) si compania Arhipelago.

Conferinta se va desfasura la sediul Camerei de Comert si Industrie Iasi, iar pretul pentru inscrierea unei persoane este de 80 de lei.

Iata cateva din temele abordate: 

Bogdan PITIGOI – Principii de conducere a unei afaceri de succes. 

Doina CEPALIS – De ce Romania poate fi o alternativa la China?

Stefan LIUTE – A avea sau a nu avea brand – chiar contează brandul pentru o afacere? Si dacă da, de ce?

Alexandru LAZESCU – Posibilitati de dezvoltare internationala pentru companiile din tarile emergente 

Mai multe informatii sau inscrieri pe site-ul conferintei.

 

 

 

Cursuri de antreprenoriat la hotel Ramada

In perioada 20.04.2013-08.06.2013 are loc ultimul  ciclu de cursuri de antreprenoriat marca STEPS. Acestea vor fi organizate simultan in toate cele opt regiuni de dezvoltare, in urmatoarele orase: Bucuresti, Iasi, Cluj, Targu Mures, Ploiesti, Tulcea, Deva, Targu Jiu.

Timp de 6 saptamani, peste 200 de cursanti vor realiza planuri de afaceri individualizate, adaptate specificului ideii pe care fiecare dintre ei doreste fie sa o concretizeze, fie sa o dezvolte.

Dupa finalizarea cursurilor, participantii din toata tara vor sustine examenul de absolvire, acesta constand in prezentarea planurilor de afaceri realizate sub indrumarea si cu sprijinul consultantilor de business din cadrul proiectului, ei insisi intreprinzatori privati cu experianta.

Examenul are loc in prezenta unei comisii formate din lectori STEPS si reprezentanti ai Consiliului National pentru Formarea Profesionala a Adultilor, absolventii primind atestate.

In plus, dupa sustinerea examenului de absolvire, participantii care fie demareaza o afacere privata, fie isi extind domeniul de activitate in care deja activeaza, au posibilitatea de a participa, gratuit, la sesiunea de consultanta in afaceri.

Totodata, absolvirea cursului ofera posibilitatea afilierii la comunitatea de antreprenori si persoane cu initiativa privata, comunitate constituita din cursantii STEPS, lectorii si consultantii IRECSON, in vederea beneficierii de sprijin in afaceri si dupa finalizarea proiectului.

Partenerii in proiect si co-organizatorii cursului sunt Institutul IRECSON – institutie de prestigiu din Romania, pionier in cursurile de formare profesionala autohtone și MSK Global Training – companie britanica specializata in training antreprenorial si de business, cu o vocatie globala.

Mai multe amanunte si inscrieri aici

Seminar la hotelul Unirea: Antreprenoriatul, profesie sau mod de viata?

Marţi, 16 Aprilie a.c., între orele 11.00 – 15.00, poti  participa la seminarul de informare cu tema „Antreprenoriatul: profesie sau mod de viaţă”, care va avea loc la Hotelul Unirea din Iași.

Esti întreprinzător (cu sau fără experienţă), manager, cadre de conducere, angajaţ al unei instituţii publice sau private? Esti aşteptat să dezbati împreună cultura antreprenorială autohtonă şi paşii catre trebuie făcuţi pentru a atinge succesul în afaceri.

Alături de speakerii invitați cu ocazia evenimentului, antreprenori de success pe plan local, va participa și reprezentantul MSK Global Training – partnerul britanic al insitutului IRECSON în cadrul proiectului STEPS.

Seminariile sunt menite să vă ofere informaţii generale despre ce înseamnă să fii antreprenor în România, care sunt avantajele şi servituţile acestui statut, dar mai ales, cum poţi deveni antreprenor de succes în vremuri de criză.

Mai multe detalii pe site-ul antreprenor-pascupas.ro. Descarca de aici programul seminarului.

Antrenament in arta negocierii si comunicarii

Brightlink organizeaza la Iasi, in zilele de 15 si 16 martie 2013, un curs de

„Antrenament in Arta Negocierii si Comunicarii”.

Practic, dupa aceasta simulare de negociere vei obtine:

 1. Tehnici practice pentru atingerea obiectivelor in negocierile cu furnizorii si clientii;
 2. Instrumente pentru rezolvarea situatiilor dificile de negociere;
 3. Un sistem de crestere a profitabilitatii negocierilor;
 4. Modalitati de comunicare a mesajului dorit catre parteneri;
 5. Metode de evitare a conflictelor;
 6. 5 tehnici concrete de negociere in avantaj;
 7. Strategii de adaptare la diferite stiluri de negociere pe care le pot adopta clientii si furnizorii;
 8. Tehnici pentru interpretarea limbajului non-verbal;
 9. Un sistem de analiza a partenerilor de negociere;
 10. Un plan practic de pregatire a negocierii;
 11. Constientizarea propriilor puncte tari si a zonelor ce necesita imbunatatiri;
 12. Strategii pentru incheierea in mod optim a unei tranzactii;
 13. Actiuni concrete pentru a mentine relatia cu partenerul de negociere la nivelul dorit;
 14. Un manual de lucru pentru implementarea instrumentelor primite;
 15. Noi parteneri de afaceri, networking, promovarea propriei companii;

Trainerul este Camelia Arghire iar trainingul se desfasoara vineri 15 martie si sambata 16 martie la Hotel Indiana***.
Program: 9:00-18:00 cu pauza de masa intre 13:00-14:00 si pauze suplimentare de tip coffee-break intre activitati.

Investitia este de 990 lei fara TVA, 1.228 lei cu TVA
Investitia se recupereaza odata cu primele decizii adoptate.
** Taxa include caietul de lucru, 2 pauze de cafea, bufet cu patiserie.
Amanunte si inscrieri aici
Pagina 1 din 212