Live2Lead, un eveniment de business care nu trebuie ratat!

live2leadHotelul Unirea va gazdui pe data de 8 decembrie, incepand cu orele 16.30, unul dintre cele mai interesante evenimente de business organizate la Iasi in acest an, conferinta videocast Live2Lead.

Evenimentul este o  intalnire destinata dezvoltarii liderilor care conduc o afacere, celor care doresc sa-si creasca echipele si nu in ultimul rand celor care doresc sa interactioneze si sa-si creasca contactele de afaceri.

Conferinta Videocast Live2Lead creaza un cadru pentru crestere si invatare, in care experti in leadership si business impartasesc din experienta lor, furnizand instrumente practice de lucru si idei inovatoare, menite sa aduca o alta abordare stilului propriu de leadership

„Este vorba de o dupa amiaza in care avem ocazia sa-i ascultam pe Simon SinekLiz Wiseman, John C. Maxwell si Dan Cathy, vorbindu-ne despre subiecte cu care fiecare afacere mai mica sau mai mare se confrunta: cat de important este procesul de selectare si recrutare, importanta si dezvoltarea culturii intr-o organizatie, cum ne poate ajuta principiul empatiei in echipele pe care le dezvoltam, cum aplicam teoria jocurilor in afaceri, ce fel de conducatori suntem: multiplicatori sau diminuatori? Acestea sunt o parte din subiectele abordate in Conferinta Live2Lead.

Mai multe informatii si detalii despre modul de achizitionare a biletelelor pe site-ul evenimentului: http://live2lead.ro/iasi/

 

CE ESTE O CONFERINTA VIDEOCAST?

O conferinta videocast este una dintre cele mai moderne, rapide si economice cai de transmitere a unei conferinte inregistrate , cu continut de ultima ora la nivel mondial, direct catre publicul  interesat, aflat pe intreg mapamondul.

Formatul videocast  permite  diseminarea  in sistem  inchis a unor conferinte foarte valoroase in ceea ce priveste speakerii si continutul,  intr-un timp foarte scurt, direct la publicul din tara si localitatea in care s-a achizitionat licenta de transmitere.

Live2Lead este o conferinta videocast care datorita  notorietatii si succesului de care s-a bucurat în editiile de pana acum este solicitata si transmisa in peste 30 de tari din intreaga lume.

Conferinta Live2Lead  poate fi vizionata doar in salile de proiectie pentru care s-a achizitionat licenta si doar in perioada care face obiectul aceleiasi licente.

Ce castigati daca participati la Live2Lead:

  • noi perspective,instrumente practice si idei aplicabile.
  • oportunitate de interactiunecu formatorii de opinie din mediul business.
  • modelede bune practici in leadership si afaceri
  • oexperienta de dezvolatare de jumatate de zi

 

Despre antreprenor.eu