Gala mediului de afaceri iesean, pe 18 noiembrie

Sursa foto: magnumballroom.ro

Sursa foto: magnumballroom.ro

Camera de Comert si Industrie Iasi organizeaza pe 18 noiembrie Gala mediului de afaceri iesean, o manifestare in care vor fi premiate firmele cu cele mai bune performante economice in anul precedent. De altfel, printre firmele ce vor premiate, la categoria activitati juridice pe locul 2 se afla si compania noastra, Societate Profesionala de Consilieri Juridici Simon SRL.

Potrivit site-ului Camerei de Comert si Industrie Iasi, cciasi.roGala Mediului de Afaceri se adresează antreprenorilor şi managerilor la nivel de top şi este organizată la data de 18.11.2016, cu începere de la ora 18.00, în cadrul distins oferit de Sala Magnum a Hotelului Internaţional Iaşi, Ansamblul Palas. Gala Medului de Afaceri va cuprinde Festivitatea de premiere, cu decernarea de trofee şi diplome, lansarea oficială a Catalogului de Top precum şi Dineul de gala.

Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor. Aveţi posibilitatea de a verifica şi analiza performanţa şi ierarhia a celor 2.500 de firme ieşene situate pe locurile 1-10, pe domenii de activitate şi clase de mărime, accesând varianta on-line:www.cciasi.ro/top.

Pentru mai multe informatii despre acest eveniment si taxele de participare, click aici

 

 

Despre antreprenor.eu