Franciza FlorideLux ajunge in Iasi, dupa o investitie de 25.000 de euro

Foto: floridelux.ro

Foto: floridelux.ro

Grupul FlorideLux anunta deschiderea celei mai noi florarii offline si  prima din Moldova, la Iasi, dupa o investitie de circa 25.000 de euro, informeaza dailybusiness.ro.

Noua florarie este localizata pe strada Sfantul Lazar, nr. 30, in spatele centrului comercial Pallas Mall.     

„Iasiul este o piata atipica fata de cele cunoscute de noi pana acum. Florariile sunt cochete, realizate cu bun gust si au un potential foarte mare de dezvoltare. Am regasit in Iasi frumusetea de altadata a comertului cu flori, pasiunea si dedicarea unor persoane deosebite. Desi din punct de vedere economic este sub alte orase mari din Romania, am identificat aici un potential de dezvoltare enorm, in special in zona de evenimente private importante, precum nunti, botezuri sau aniversari”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.       

Desi nu exista un studiu sau estimari oficiale ale pietei de floristica din Iasi, datele FlorideLux o plaseaza la peste 2 milioane euro, impulsionata atat de evenimente, dar si de vanzarile zilnice de flori sau cele corporate.       

„Am identificat un potential de crestere enorm, in primul rand pe zona evenimente, si, incepand cu al doilea an de activitate, cand locatia si brandul se va impune pe piata locala, ne asteptam la o evolutie foarte buna a vanzarilor zilnice de buchete si aranjamente. De asemenea, mediul de afaceri local reprezinta un client cu potential foarte bun, pe care dorim sa il adresam”, explica CEO-ul FlorideLux.     

Citeste articolul integral pe dailybusiness.ro

Despre antreprenor.eu