Super-conferinta la Iasi, speakeri de top, pe 1-2 octombrie

Foto: BusinessDays.ro

Foto: BusinessDays.ro

Conferintele si workshop-urile grupate sub umbrela „Business Days”, ce vor avea loc la Palas pe 1 si 2 octombrie, au sansa sa devina cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor din acest an. 

Evenimentul va reuni 70 de speakeri de top, 4 conferinţe, 16 workshopuri, tombole, expoziţii și networking.

Conferinţele Business Days tratează în ediţia 2014 o serie întreagă de valori pe care fiecare om de afaceri, fie că este antreprenor, fie că este manager, ar trebui, probabil, să le aibă sau să le ia în calcul în vederea adoptării lor, pentru a face faţă cu succes provocărilor vremurilor pe care le trăim. Una dintre valorile esentiale este inovatia.

De aceea, prima conferinta organizata poarta titul „INOVATIA – driver de crestere si diferentiere. Scopul conferintei este de a oferi factorilor de decizie din companii o perspectivă din partea unor personalități ale mediului de afaceri din România despre: tendințele din lumea modernă a afacerilor, exemple motivaționale de proiecte de succes, idei și perspective inspiraționale, exemple de bună practică. Focusul conferințelor este pe dezvoltarea unei atitudini de succes și pe generarea unor momente de inspirație care să ajute la crearea unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din România.

O a doua conferinta va avea ca tema pasiunea in business ( PASIUNEA – ingredientul de baza pentru succes), iar celealte doua vor avea ca teme DETERMINARE – garantia succesului in timp si PROGRESUL – chintsenta evolutiei si dezvoltarii.

Iata si cateva teme ale workshop-urilor ce se vor desfasura pe parcursul celor doua zile:

  • CUM SĂ FOLOSEȘTI ÎN MOD EFICIENT MEDIUL ONLINE ȘI MOBILE PENTRU SUCCESUL AFACERII TALE
  • BRANDING ȘI POZIȚIONARE
  •  ARTA NEGOCIERILOR ÎN AFACERI
  • STRATEGII DE DEZVOLTARE ALE BUSINESS-ULUI
  • ATRAGEREA DE FONDURI PENTRU FINANTAREA AFACERII TALE

Tariful de participare „basic” pentru ambele zile este 39 de euro de persoana.

Pentru alte informatii si inscrieri puteti accesa site-ul evenimentului.

 

Despre antreprenor.eu