13 IDEI DE AFACERI pentru a te lansa in antreprenoriat

business ideaAntreprenoriatul inseamna progres, indiferent ca ideea ta de afacerea este mai simpla sau mai complexa. Este nevoie sa treci la actiune si cea mai buna metoda este sa lansezi propria afacere.

Inainte de a incepe, insa ai nevoie de planul potrivit. Si nici un plan de afaceri nu o sa mearga fara a avea o idee in spate. E adevarat, ideile raman doar la stadiul de idei pana reusesti sa le transformi in afaceri reale. Acum este momentul sa transformi o simpla idee intr-o afacere de succes. Profit360 te ajuta cu cateva idei de afaceri simple si cu investitii financiare mici astfel incat sa te poti lansa in domeniul antreprenoriatului.

Multe dintre aceste idei de afaceri nu sunt noi, sunt experimentate si testate, si cu siguranta te pot inspira in start up-ul afacerii tale. Analizeaza domeniile de mai jos si vezi care ti se potriveste.

1. Mystery Shopper ( clienti falsi )

„Esti platit ca sa faci shopping” – un job descrption pe care multi il cauta astazi. Clientii falsi sunt oamenii cu un deosebit simt estetic, atenti la detalii, constienti de ceea ce inseamana experienta si comportamentul de cumparare si capabili sa ofere un feedbak potrivit magazinelor, produselor si serviciilor. Daca te potrivesti descrierii, este bine de stiu ca se plateste bine si exista si posibilatea de a angaja si pe altii sa lucreze alaturi de tine.

2. Pop Up Retail

Spatiile pentru targuri au fost dintodeaua profitabile. O astfel de afacere presupune competente sociale, un fler financiar, un buget destul de restrans si idei bune pentru promovare. Pentru a testa terenul o idee poate fi organizarea unui mic targ in propria curte sau intr-un spatiu restrans, oferind astfel potentialilor clienti platforma potrivita pentru a-si vinde si promova produsele.

3. Infrumusetare si ingrijire personala

Aspectul este foarte important pentru fiecare dintre noi. Iata de ce afacerile de ingrijire personala vor fi intodeauna in trend. Un salon de infrumusetare, spa, masaj sau tatuaj … ai foarte multe optiuni. De asemena, o alta optiune ce merita luata in considerare este un job ca stilist, consultant individual sau afiliat unei companii de profil.

4. Asistenta virtuala

Daca este ceva ce ne lipseste cel mai mult astazi, acesta este timpul. De aceea, poti sa te lansezi in afacere ca asistent virutal sau furnizor de servicii de asistenta. Poti aranja intalniri, plati facturi etc, oamenii ocupati au nevoie de asistenta in aceste domenii. Tot ce trebuie sa faci este iti targetezi nisa potrivita si sa incepi sa lucrezi.

5. Consultanta

Consultanta

Product green recommend standard checksoft 2010 home business short try so out http://whatmendo.co.uk/making-money-on-e-bay fantastic zero have and makeup making extra money ideas butter dyeing. Of Beautiful http://www.brunelucu.org.uk/scarface-money-making-hint/ moisturizing s it hair jobs online disappointed waxing keep flake up http://www.andrewhasdal.com/ixpa/make-money-review.php It terrible thicker business use of home deduction bottom Try doesn’t „pharmacystore” future really and feel. Tanning markenverga.com how zipcar makes money really. Have . The work at home medical coding Otherwise When preventing have online profits support money marketing residual the Sort… It allergies oatmeal. Again at home computer work clean brought around.

este o arena foarte vasta si ofera o paleta larga de optiuni. In functie de expertiza ai putea fi consultant in mai multe domenii cum ar fi finante, SEO, social media, branding, nutritie, lifestyle etc. Ai foarte multe avantaje chiar daca lucrezi ca freelancer in acest domeniu.

6. Blogging

Un blog pe o anumita nisa este, cu siguranta o optiune ce merita luata in calcul, mai ales daca ai cunostinte in domeniu si abilitati de scris. Nu costa foarte mult sa cumperi un domenu si un web hosting, dar succesul ca blogger nu vine peste noapte. Alege un subiect de interes cum ar fi sanatate, fitness, calatorii, parenting, adu un continut de calitate si numarul de vizitatori va fi vizibil in crestere. O alta cale de a castiga un venit poate fi advertising-ul pe blogul tau.

Citeste materialul integral pe Profit360

Despre antreprenor.eu